Online inschrijvingen zomeractiviteiten: start voorbereiding

Op zaterdag 22 april starten de inschrijvingen voor de zomeractiviteiten die de diensten jeugd, cultuur en sport organiseren.

Wil je graag je kind inschrijven? Dan kan je je al voorbereiden in het gebruik van het online programma.Je kan online inschrijven via https://inschrijvingen.melle.be

De inschrijvingen voor de zomeractiviteiten starten op zaterdag 22 april om 9.30 uur voor Mellenaars. Niet-Mellenaars kunnen vanaf dinsdag 25 april om 9.30 uur.

Aan te raden is om al eerder je account aan te maken. Je vult al je gegevens in, voegt je kinderen toe en vult ook hun medische fiche in. Deze moet ook altijd goedgekeurd worden, ook wanneer er geen opmerkingen zijn.

Je kan vanaf 27 maart de activiteiten raadplegen op dezelfde website. Je vindt ze ook terug in 'Melle in Beweging' editie april. Die valt eind maart in de Melse brievenbussen. Ook via de scholen krijgen kinderen een brochure mee.

Er zijn ook een aantal testactiviteiten aangemaakt door de diensten. Hiermee kan je al eens proberen een inschrijving volledig af te ronden. Het zal je niets kosten, maar de inschrijving blijft wel in je overzicht staan. Op 21 april verwijderen wij de testactiviteiten.

Wanneer de echte inschrijvingen starten, geven wij de raad om je eerst te concentreren op de activiteiten zelf. Heb je opvang nodig, dan kan je dit op een later tijdstip aanvullen. Wacht hier wel niet té lang mee, want wij moeten ook voldoende begeleiding kunnen voorzien.