ComputerC@fé, eerste hulp bij problemen met computer, tablet en smartphone Dit is een UiTPAS evenement.

Heb je vragen over het gebruik van je computer, tablet of gsm? In het computerc@fé zoeken wij samen naar een antwoord voor alle problemen i.v.m. computers, tablets, smartphones en apps.
In februari 2016 is de bibliotheek van Melle van start gegaan met een nieuw initiatief: Computerc@fé. Het is de bedoeling dat we elkaar helpen, de deelnemers geven hun kennis aan elkaar door en tonen elkaar hoe het kan. Het computerc@fé is er voor iedereen! De bedoeling is om elkaar op regelmatige basis te ontmoeten in een gezellige en ongedwongen sfeer. Verschillende onderwerpen kunnen aan bod komen en de bibliotheek maakt het gezellig met een drankje.
Enkele mogelijke onderwerpen: Wat is een app en hoe installeer je die? Wat is wifi? Hoe zet u foto's van uw digitaal fototoestel op uw computer? Je hebt een tablet en/of smartphone, maar je vindt er niet zo goed je weg op? … Inschrijven moet niet en iedereen kan vrijblijvend langskomen met zijn toestellen en vragen.
Vergt uw probleem enig opzoekwerk, dan kun je best je vraag vooraf aan de bibliotheek bezorgen, evtl. via e-mail: bibliotheek@melle.be

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Openbare bibliotheek Melle - Hoofdbibliotheek

Organisatie

Openbare bibliotheek Melle