Kunst- en creakampen : Knikkende knieën en klotsende oksels (voor kinderen geboren in 2016 - 2015) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS evenement.

Uit het hoofd en in het lijf! In deze meerdaagse workshop duiken we in de wereld van het lichaam. Twee kunstdisciplines komen aan bod in deze ontdekkingstocht. We ontdekken hoe emoties via film overgebracht kunnen worden op de kijker en schakelen ons lichaam in om beeldende kunst te maken.
• Audiovisuele kunst
In deze filmworkshop ontdekken we hoe je emoties op de kijker overbrengt. Hoe breng je het verhaal van een eerste ontmoeting als een spannende thriller. Filmen en monteren op het ritme van klapperende tanden en trillende knieën...reken maar dat het geluid en de muziek je op het puntje van je stoel brengen.
• Beeldende kunst
Met je voeten in de verf, je handen tussen het papier, je potlood tussen je tanden of je neus in de kruiden… We gebruiken materialen en voorwerpen niet zoals het hoort, kijk maar naar de kunstenaars Erwin Wurm en Rebecca Horn. Door ordenen, stapelen, leggen, bouwen, vouwen, tekenen ... komen we tot nieuwe, vreemde combinaties.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 64,00
Basistarief: 64,00 €

Waar

Organisatie

Gemeentebestuur Melle