Kunst- en creakampen : Koning Arthur (voor kinderen in 2010 - 2008) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS evenement.

Gaan jullie mee met ons in de tijd van prinsessen, jonkvrouwen, ridders en kruisvaarders? Wie kent er het verhaal niet van de heldhaftige Engelse Koning Arthur en de ridders van de Ronde Tafel?
Gedurende deze 4 dagen beleven we spannende avonturen, we laten onze fantasie de vrije loop.
• De tovenaar Merlijn in ieder van ons
Tovenaar Merlijn zal niet ontbreken. Hij leert ons wat een mandala is, hoe we een touw kunnen vlechten die we nodig hebben voor ons decor, hoe we ons kasteel kunnen versieren met vilt. Het knutselen gaat nu vanzelf. We maken onze zwaarden, onze schilden. We beschilderen deze met de kleuren van ons wapenschild. We maken onze gewaden en decors. Tijdens een beeldhouwatelier maken we een prachtige steen, we graveren de historische symbolen van ons blazoen.
• Overleven in de natuur
We gaan op uitstap naar de Alpaca hoeve en wanen ons in het woud van Robin Hood. We maken ons vuur door middel van natuurelementen. In gezelschap van de alpaca's trekken we door het bos op zoek naar geneeskrachtige kruiden.
• Acteurs & muzikanten
Muzikanten onder jullie komen ook volop aan hun trekken. De nar dirigeert ons met zijn toeters en bellen. Onze acteurs improviseren samen een boeiende theatervoorstelling.
• Muzikaal theater
Vrijdag is het dan aan ons om onze ouders, familie en vrienden te vergasten op een spannende voorstelling van de legende van Excalibur.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 64,00
Basistarief: 64,00 €

Waar

Organisatie

Gemeentebestuur Melle