Openschooldag

Gevarieerd programma met tal van activiteiten waarin de schoolwerking en de activiteiten van de leerlingen aan bod komen. Diverse standhouders en verenigingen uit de tuinbouw- en huisdierensector zijn aanwezig.

Inschrijvingen nieuwe leerlingen 2e leerjaar 1e graad, 2e en 3e graad.
Infosessie 2e graad om 13.30u voor nieuwe leerlingen en hun ouders.
Infosessie 3e graad om 14.30u voor nieuwe leerlingen en hun ouders.
(1e leerjaar 1e graad via digitale aanmeldprocedure Stad Gent: https://stad.gent/nl/onderwijs-kinderopvang/scholen/inschrijven-secundair-onderwijs/aanmelden-5-stappen). Aanmeldingsperiode van 23/03 tot 22/04/2020, inschrijvingen in de school van 6/05 tot 29/05/2020 / niet-aangemelde leerlingen: voor zover er nog plaats is.
Onze troeven:
'Brede 1e graad':
- 1e leerjaar A: op elkaar afgestemd studieaanbod i.s.m. GO! Atheneum Gentbrugge en GO! KTA-GITO Groenkouter Sint-Amandsberg: basisvorming + modules land- en tuinbouw, STEM-technieken, STEM-wetenschappen, Kunst en creatie, Maatschappij en welzijn, Sport- en voedingswetenschappen, Economie en organisatie, Moderne vreemde talen en Klassieke talen.
- 2e leerjaar A: STEM-technieken (context agro- en biotechnieken) en STEM-wetenschappen
- 1e leerjaar B: agrarische technieken
- 2e beroepsvoorbereidend leerjaar STEM-technieken (context land- en tuinbouw).
Vervolgopleidingen in de 2e en 3e graad 'Life & Science'-studierichtingen TSO en BSO 'plant, dier, milieu en toegepaste wetenschappen'.
'NIEUW' vanaf 2020-2021: 7e specialisatiejaar BSO Florist duaal

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

GO! Tuinbouwschool Melle

Categorie