Cursus: Roofvogels (Melle - Gontrode) | HELAAS VOLZET

Tijdens deze bijzonder populaire cursus worden prachtige beelden getoond van onze roofvogels. In de eerste les behandelen we hun ecologie, de relaties die ze hebben met hun omgeving, trek en lichaamsbouw. Ook de bedreigingen komen aan bod. De hoofdbrok is determinatie. Het is vaak moeilijk om roofvogels juist op naam te brengen. We leren we de cursisten stap voor stap hoe ze hierbij te werk moeten gaan en wanneer ze welke soort mogen verwachten. Daarbij wordt uitgebreid aandacht besteed aan de belangrijkste determinatiekenmerken. De laatste les is een dagexcursie. Uren en locatie worden tijdens de theorieles meegedeeld.

Prijs

45,00€/leden Natuurpunt  50,00/niet-leden. 

Inschrijven

Stap 1: Online inschrijven

Voor deze activiteit kan je online inschrijven. Na je inschrijving ontvang je een digitale mailbevestiging. Mocht je binnen een paar minuten na je inschrijving geen mail ontvangen hebben, controleer dan of de mail tussen je SPAM zit en neem anders contact op met de contactpersoon hieronder.

Stap 2: Betalen

In de mailbevestiging vind je alle gegevens om tot betaling over te gaan. 

 

Deze activiteit wordt mee gepromoot met de financiële steun van het LIFE programma van de EU in het kader van het LIFE BNIP project.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 45,00

Organisatie

Natuurpunt Oosterzele