Zomerleesactie Bestemming: Bib! Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS evenement.

Deze zomer loopt de derde editie van Bestemming: Bib! in Bibliotheek Melle.
Kinderen en jongeren tussen 3 en 18 jaar kunnen in de bibliotheek een reispas afhalen met vier bestemmingen op, waar ze telkens een boek bij zoeken. Ze worden uitgedaagd om deze zomer dus minstens vier boeken te lezen. Voor elk gelezen boek krijgen ze een stempel in hun reispaspoort. Deze stempel vragen ze aan de bibliotheekmedewerker. Als ze minstens vier stempels verzameld hebben en de reispas vol is, leveren ze hem in bij de bibliotheek. Wie zijn reispas inlevert, maakt kans op mooie prijzen!

De leestrips:
1. Op onderzoek
2. Naar de zon
3. Naar het museum
4. Onderweg

Ten laatste op 4 september moeten alle reispassen ingediend zijn. In de laatste week van september worden de winnaars bekendgemaakt en zij winnen een mooie prijs.
Je maakt trouwens ook dubbel kans om te winnen! Niet alleen Iedereen Leest kiest winnaars uit alle reispassen, ook bibliotheek Melle zal enkele winnaars selecteren voor een mooie prijs. Elke deelnemer krijgt trouwens ook een kleine bedanking voor zijn/haar deelname.

Informatie

Wanneer

Prijs

Gratis

Waar

Openbare bibliotheek Melle - Hoofdbibliotheek

Organisatie

Openbare bibliotheek Melle