Samen BBQ-en & experimenteren met STEM (ouder-kind) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Genieten van qualitytime met je speelvogel

Nog een snipperdagje in het verschiet? Doe samen met je kapoen van 6 tot 12 jaar op een speelse manier nieuwe ontdekkingen in de Academy. Plezier inbegrepen!

In de voormiddag worden jullie samen grillkampioen in onze BBQ-workshop. In de namiddag experimenteert je minichef bij ons met STEM en geniet jij van wat vrije tijd óf telewerk ;-)

Wat gaan we doen?

- Koken is kinderspel: BBQ (Samen met je kind) (9 - 12 u.)

Samen grillen van plezier! In deze workshop leert je minichef originele BBQ-gerechtjes makkelijk zelf klaarmaken. Jij als hulpkok houdt een oogje in het zeil. En daarna is het smullen geblazen!

- Actieve lunchpauze (12 - 14 u.)

Tijdens en eventueel nog na de workshop smullen we samen van onze BBQ-specialiteiten. Daarna spelen we leuke, educatieve spelletjes met de animatoren. Bij mooi weer, trekken we zeker naar buiten.

- Experimenteren met STEM (kids only) (14 – 17 u.)

Door STEM (science, technology, engineering and mathematics) te ontdekken, leert je kind nadenken, vragen stellen, problemen oplossen, exploreren, nieuwsgierig zijn … Terwijl je kapoen in deze workshop volop experimenteert, ben jij in de namiddag vrij.

Combineer met tijd voor jezelf

Wie weet wil je tijdens de speelsessie van je kind, zelf wel een van onze inspirerende workshops voor volwassenen meepikken.

Ligt er in de namiddag nog werk op jou te wachten? Dan kan je gerust gratis een rustig plekje voor telewerk reserveren in de Academy.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 54,00

Waar

Colruyt Group Academy Melle

Organisatie

Colruyt Group Academy