Escapetocht & natuurlijk spelen (ouder-kind) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Genieten van qualitytime met je speelvogel

Nog een snipperdagje in het verschiet? Doe samen met je kapoen van 6 tot 12 jaar op een speelse manier nieuwe ontdekkingen in de Academy. Plezier inbegrepen!

In de voormiddag doen jullie samen een raadselachtige escapetocht. In de namiddag speelt en knutselt je kind rond het thema 'natuur' en geniet jij van wat vrije tijd óf telewerk ;-)

Wat gaan we doen?

- Escapetocht 'Reis rond de wereld' (samen met je kind) (9 - 12 u.)

Hoera, we reizen rond de wereld! Maar wat als we door een vulkaanuitbarsting het vliegtuig niet meer kunnen nemen? Dan zijn er andere manieren om op onze bestemming te geraken. En die proberen we te ontdekken door leuke raadsels en opdrachten op te lossen tijdens een spannende escapetocht van +/- 3 km.

- Actieve lunchpauze (12 - 14 u.)

We eten samen ons lunchpakket op en spelen leuke, educatieve spelletjes met de animatoren. Bij mooi weer, trekken we zeker naar buiten. Lunch je als ouder liever niet mee? Dat kan ook!

- Natuurlijk spelen (kids only) (14 – 17 u.)

Een leuk verhaal rond de natuur prikkelt onze fantasie om te spelen en te knutselen! Terwijl je kind schildert met natuurlijke pigmenten, geniet van yoga, kruiden ontdekt en gezonde smoothies maakt, ben jij in de namiddag vrij.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 35,00

Waar

Colruyt Group Academy Melle

Organisatie

Colruyt Group Academy