Gezond ontbijt maken & knutselen met Fimo (ouder-kind) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Genieten van qualitytime met je speelvogel

Nog een snipperdagje in het verschiet? Doe samen met je kapoen van 6 tot 12 jaar op een speelse manier nieuwe ontdekkingen in de Academy. Plezier inbegrepen!

In de voormiddag maken jullie samen gezonde (ontbijt)recepten. In de namiddag blijft je minichef bij ons knutselen en geniet jij van wat vrije tijd óf telewerk ;-)

Wat gaan we doen?

- Gezond ontbijt maken (samen met je kind) (9 - 12 u.)

Havercupcakes, energy balls, dips met naanbrood … In deze workshop maak je samen met je minichef allerlei makkelijke, evenwichtige recepten die je als ontbijt, lunchhapje of tussendoortje kan eten. Ideaal voor thuis of op school. Zowel zoete als hartige lekkernijen staan op het menu!

- Actieve lunchpauze (12 - 14 u.)

Tijdens en eventueel nog na de workshop smullen we samen van het lekkers dat we gemaakt hebben. Daarna spelen we leuke, educatieve spelletjes met de animatoren. Bij mooi weer, trekken we zeker naar buiten.

- Onderwaterwereld knutselen in Fimo (kids only) (14 – 17 u)

Een zeemeermin, dolfijn, een zeester, …? Terwijl je kapoen allerlei leuke diep-in-de-zee-figuren boetseert en afbakt, ben jij in de namiddag vrij.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 54,00

Waar

Colruyt Group Academy Melle

Organisatie

Colruyt Group Academy