Samen koken & knutselen met macramé (ouder-kind) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Genieten van qualitytime met je speelvogel

Nog een snipperdagje in het verschiet? Doe samen met je kapoen van 6 tot 12 jaar op een speelse manier nieuwe ontdekkingen in de Academy. Plezier inbegrepen!

In de voormiddag proberen jullie als een échte Pottenlikker gezonde recepten en coole proefjes uit. In de namiddag blijft je minichef bij ons knutselen en geniet jij van wat vrije tijd óf telewerk ;-)

Wat gaan we doen?

- Word een echte Pottenlikker (samen met je kind) (9 - 12 u.)

Fan van De Pottenlikkers op Studio 100 TV? Goed nieuws! Tijdens onze kookvoormiddag kan je oogappel samen met jou zelf gezonde recepten en coole proefjes uitproberen. We werken met lekkere seizoensproducten, experimenteren erop los en komen van alles te weten over groenten en fruit.

- Actieve lunchpauze (12 - 14 u.)

Tijdens en eventueel nog na de workshop smullen we samen van het lekkers dat we gemaakt hebben. Daarna spelen we leuke, educatieve spelletjes met de animatoren. Bij mooi weer, trekken we zeker naar buiten.

- Knutselen met macramé (kids only) (14 – 17 u.)

Terwijl je kapoen de knoopjes van het vak leert om een hippe plantenhanger en windgong (met kroonkurkjes) in macramé te maken, ben jij in de namiddag vrij.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 54,00

Waar

Colruyt Group Academy Melle

Organisatie

Colruyt Group Academy