YTB® Trauma gevoelige Yoga Melle

De YTB® Reeksen zijn altijd een combinatie van Yoga, Therapie en ademwerk. Tijdens deze reeks van 4 trauma-gevoelige workshops gaan wij dieper in op ons lichaam en geest.
Vanwege de positieve effecten op het zenuwstelsel speelt Yoga een belangrijke rol tijdens deze workshop. De sequenties bestaan meestal uit vijf of zes houdingen. Gecombineerd met diepe ademhaling en stilte, biedt het de mogelijkheid om elke sensatie te voelen en te verdragen.
Herstellende yogahoudingen kunnen ons gevoed en goed uitgerust door het verwerkingsproces begeleiden. Yoga heeft anti-verouderingsvoordelen doordat het stress drastisch vermindert, de stemming verbetert en bijdraagt aan een meer rustgevende slaap. De beoefening is echter heilzamer dan slaap, omdat het lichaam de kans krijgt om zijn energie weer aan te vullen en te genezen.
Jullie ontvangen tools om met grote en kleine trauma's die opgeslagen zitten in het lichaam aan de slag te gaan. Aan hand van de adem, yogahoudingen en soms met middel van creatief materiaal creëren wij ankers om de oefeningen ook in het dagelijkse leven toe te passen. De workshops zijn therapeutisch onderbouwd en brengen de nodige inzichten om (verder) te groeien. Deze reeks staat open voor iedereen.? Datum(s): 3, 10, 17 en 24 februari, telkens van 10:00h tot 12:00h.
? Prijs: € 160
? Plaatsen: 15
? Leeftijd: 18+
? Locatie: Compagnie Bougie – Melle
Lesgeeftser: Mariam El Guenaien

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 160,00

Waar

Organisatie