Kindersportacademie kleuters jan-apr 2024 (°2018) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS evenement.

Bij de kleuters ontwikkelen we bovenal coördinatie.  De lessen zijn opgedeeld in twee delen: een omloop en een spelgedeelte.  Bij de omloop ligt het accent op turnen, klimmen, klauteren en evenwicht.  Tijdens het spelgedeelte ligt het accent op balvaardigheid en behendigheid en leert uw kind belangrijke sociale vaardigheden. Jouw kind krijgt af en toe een brevet mee naar huis met alles wat hij/zij al geleerd heeft.


Prijs voor 11 lessen: 55 euro

Uitpas kansentarief: 11 euroEénoudergezinnen die inwoner zijn van Melle krijgen een korting van 4 euro per kind per schijf van 25 euro. Dit wordt gestort na controle bij de dienst bevolking. Duid dit zeker aan in het inschrijvingsprogramma.

Mensen die het financieel moeilijk hebben, kunnen terecht bij: OCMW, Sociale Dienst, Vossenstraat 107, MelleDe annulatievoorwaarden vind je op de gemeentelijke website www.melle.be/vrije tijd/sport/kortingen en annulaties

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 55,00
Kansentarief met UiTPAS Regio Gent - 11,00 euro

Waar

Gemeentelijke sportzaal Pontstraat

Organisatie

Vzw Sportpromotie en Speelpleinwerking