Sportkamp LEVENDE PIONNEN EN DOBBELSTENEN °2017-2016-2015 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS evenement.

Deze week komt je favoriete gezelschapsspel tot leven! Bij Zeeslag gooi je zelf de bommen, Stratego wordt omgevormd tot een groot bosspel, we spelen levensecht Cluedo en ook Mastermind, Mijnenveld en nog veel meer actieve bewegingsspelen komen aan bod.  Op vrijdag sluiten we het kamp af met een uitstap naar speeltuin Berenbos en openluchtzwembad de Warande in Wetteren. Let the games begin!


Inwoners van Melle kunnen online inschrijven vanaf zaterdag 10 februari om 9.30 uur. Inwoners van andere gemeenten kunnen inschrijven vanaf dinsdag 13 februari om 9.30 uur.Activiteit volzet? Schrijf je zeker in op de wachtlijst! Als er een plaatsje vrijkomt wordt je door de sportdienst gecontacteerd. Als er voldoende reserves zijn, wordt mogelijks ook een extra groep aangemaakt.Algemene info:

Gezinnen die het financieel moeilijk hebben, kunnen beroep doen op een premie: hiervoor kan je contact opnemen met het OCMW, Vossenstraat 107, 09 252 33 27Annulatievoorwaarden vind je op de gemeentelijke website.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 67,00
Kansentarief met UiTPAS Regio Gent - 13,4 euro

Waar

Sport- en recreatiepark Kouterslag

Organisatie

Vzw Sportpromotie en Speelpleinwerking