Sportkamp ER WAS EENS... (kleuters) °2020-2019-2018 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS evenement.

Er was eens… een kampje vol sprookjes, sport, spelletjes en plezier! We veranderen onszelf in kabouters die op avontuur gaan, we worden betoverd door feeën en tovenaars, we zijn ridders die het gevecht aangaan met de draak en prinsessen die de boze heks moeten verslaan. Op dinsdag gaan we op uitstap naar Toverstad, een mega-speelstad in Wechelderzande waar sprookjes tot leven komen. Een magisch sportkamp dat elke kleuter zal betoveren!Inwoners van Melle kunnen online inschrijven vanaf zaterdag 10 februari om 9.30 uur. Inwoners van andere gemeenten kunnen inschrijven vanaf dinsdag 13 februari om 9.30 uur.Activiteit volzet? Schrijf je zeker in op de wachtlijst! Als er een plaatsje vrijkomt wordt je door de sportdienst gecontacteerd. Als er voldoende reserves zijn, wordt mogelijks ook een extra groep aangemaakt.Algemene info:

Gezinnen die het financieel moeilijk hebben, kunnen beroep doen op een premie: hiervoor kan je contact opnemen met het OCMW, Vossenstraat 107, 09 252 33 27Annulatievoorwaarden vind je op de gemeentelijke website.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 67,00
Kansentarief met UiTPAS Regio Gent - 13,4 euro

Waar

Sport- en recreatiepark Kouterslag

Organisatie

Vzw Sportpromotie en Speelpleinwerking