Sportkamp KLEINE KAMPIOENEN (kleuters) ° 2020-2019-2018 Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be! Dit is een UiTPAS evenement.

We gaan deze week op Olympisch avontuur. We ontdekken een wereld vol sport en competitie maar hebben ook aandacht voor fairplay, teamwork en natuurlijk veel fun! Van opwindende minicompetities tot te gekke spelletjes, we brengen de kampioen in ieder kind naar buiten. Halverwege het kamp nemen we even een adempauze en brengen we een bezoekje aan Ecosnooze. We bekomen in het bijzijn van snoezige alpaca’s, maken samen met hen een wandeling en leren vilten met hun wol. Een kampje voor elke kapoen dus!


Inschrijven:

- Inwoners van Melle: vanaf zaterdag 10 februari om 9.30 uur

- Inwoners van andere gemeenten: vanaf dinsdag 13 februari om 9.30 uur


Activiteit volzet? Schrijf je zeker in op de wachtlijst. Als er een plaats voor je vrijkomt word je door de sportdienst gecontacteerd.Algemene info:Gezinnen die het financieel moeilijk hebben, kunnen beroep doen op een premie: hiervoor kan je contact opnemen met het OCMW, Vossenstraat 107, 09 252 33 27Annulatievoorwaarden vind je op de gemeentelijke website.

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 77,00
Kansentarief met UiTPAS Regio Gent - 15,4 euro

Waar

Sport- en Recreatiepark Kouterslag

Organisatie

Vzw Sportpromotie en Speelpleinwerking