Rituele expressie en sjamanistische trancereizen

5 x MAANDAGAVOND (GENT)

“Let the life that is in you flow and welcome the beauty of your soul”

In deze lessen vertrekken vanuit de gevoelens en emoties die op dat ogenblik in je aanwezig zijn en vertalen deze op rituele en creatieve wijze. Dit geeft je de mogelijkheid om een onuitgegeven editie van jezelf te ervaren.

Alejandro Jodorowsky noemt dit “psychomagie”. Deze techniek is geïnspireerd op het theater en op magische rituelen waarbij de taal van het onderbewuste wordt uitgedrukt. We richten ons op de toekomst en werken met een intentie: wat wil je aantrekken en manifesteren in je leven?

Via de sjamanistische trancereis wordt informatie uit het onderbewustzijn naar ons bewustzijn gehaald d.m.v. symbolen, archetypen en oerelementen. We scheppen een ruimte waar we ons bevrijden van vastgelopen en terugkerende emoties, patronen en geloofsovertuigingen. We leren negatieve patronen te transformeren en helende energie te installeren via actie, beweging, verbeelding en herhaling.

Verschillende creatieve technieken zoals schilderen, boetseren, dichten, muziek en slow hyper-controlled motion worden in het bad gegooid.

Kom ontdekken wat je innerlijke krijger, je innerlijk magisch kind, de heks in jezelf, … je te vertellen heeft en hoe de vier elementen je ondersteunen en kracht geven en wat ze voor je betekenen op je pad van zelfontplooiing.

Voor al wie zichzelf wil verrassen en zijn creatief potentieel wil ontdekken.

Na deze les is er een Movement Medicine les die ik vurig kan aanraden om het werk te verdiepen en te integreren in het lichaam. De thema's van beide lessen zullen op elkaar worden afgestemd.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 72,00
Basistarief: 72,00 €

Organisatie

Oost West Centrum