Kunst- en creakampen - Pasen 2019 - Natuurleuk (10 tot 12 jaar) Hallo, ik ben Vlieg en ik wijs de weg naar leuke activiteiten voor kinderen. Meer info op www.vliegjemee.be!

Natuurleuk (10 tot 12 jaar, maximum 15 deelnemers)

Het thema van dit kamp is 'natuurelementen', we gaan hier 'natuurleuk' op een speelse manier aan de slag zodat jij je creativiteit en fantasie volledig kan loslaten!

Je leert beeldhouwen, fotograferen, musiceren en geneeskrachtige kruiden ontdekken. We maken ook een uitstap naar het Zwin Natuur Park in Knokke, niet alleen om wat vogels te spotten of naar de zee te staan turen, maar ook om zelf foto's te maken van de mooie natuur en het water! In het Zwin worden we begeleid door een ervaren gids..

Op vrijdag maken we als echte kunstenaars een tentoonstelling waarbij we onze resultaten voorstellen aan onze ouders en eventuele andere geïnteresseerden. Daarna mogen we onze kunstwerken mee naar huis nemen.

Prijs: 80 euro.

Alleenstaanden met kinderen krijgen hiervan 12 euro terugbetaald na controle gezinssamenstelling. Wie het financieel moeilijk heeft kan beroep doen op de SCIP-premie (meer informatie hierover bij het OCMW).

Ben je in het bezit van een EDC kaart, dan geniet je van 50% korting en mag je gratis 1 begeleider meebrengen.

Bron: UiTinVlaanderen.be

Informatie

Wanneer

Prijs

€ 80,00
Basistarief: 80,00 €; EDC kaarthouders: 40,00 €

Waar

Organisatie

Gemeentebestuur Melle