Alle kinderen welkom op de grote Sinterklaasshow!

Gepubliceerd op dinsdag 31 oktober 2023 13.55 u.
Alle kinderen uit Melle en omstreken zijn van harte welkom op woensdag 29 november in Studio M voor een spectaculaire Sinterklaasshow!

Er gaat geen nacht voorbij of Muziekpiet ligt weer te snurken. Hij snurkt zo luid dat de andere pieten de slaap maar niet kunnen vatten. Señorpiet heeft er alle moeite mee om het vele werk gepland te krijgen nu iedereen er zo moe bij loopt. Aan dit tempo raken de pakjes nooit
op tijd ingepakt! Er moet iets gebeuren! Ze roepen dokter Prikindepoep erbij. Zij is kampioen in mensen genezen. Hopelijk kan zij Muziekpiet van het snurken afhelpen! Of het
wordt een Sintfeest zonder cadeautjes…

De show is volledig gratis. De deuren openen om 14 uur, vanaf dan kan je een plaatsje bemachtigen in de zaal. De voorstelling start om 14.30 uur en duurt een uurtje. Nadien kan je de Sint ontmoeten!

Inschrijven

Inschrijven kan via https://inschrijvingen.melle.be onder 'volwassenen'. Bestel een ticket voor alle personen die meegaan (kinderen, ouders, grootouders, familie, vrienden…). Wees er zeker op tijd bij, want het aantal plaatsen is beperkt.

Kan je er door omstandigheden niet bij zijn? Verwittig ons op tijd, zo kunnen we jouw plaatsje aan een andere gelukkige geven.

Waar en wanneer?

Woensdag 29 november van 14 tot 16 uur in Studio M, Molenweg 10.