Arte Amanti

De gemeente Melle organiseert jaarlijks een concert in samenwerking met Arte Amanti.

Arte Amanti brengt sinds 2009 internationale artiesten naar een nieuw publiek in steden en gemeenten buiten het klassieke concertcircuit. Arte Amanti stelt uitzonderlijke artistieke persoonlijkheden voor die het publiek betoveren met de mooiste kamermuziekrecitals. Daarenboven wordt elk concert ingezet met een uitzonderlijk jong talent uit België. 

Editie 2023: David Poskin (cello) en Sergei Redkin (piano)

Zondag 30 april | 20 uur | Sint-Martinuskerk, Dorpsplein, Melle

David Poskin is een Vlaamse cellist die op 3-jarige leeftijd al de studie aanvatte. Hij studeerde in Brussel, Zürich, Antwerpen en Berlijn en viel veelvuldig in de prijzen op grote wedstrijden en concours. Regelmatig werkt hij samen met grote internationale muzikanten. 

Sergei Redkin is geboren in 1991 in Siberië en begon op 6-jarige leeftijd piano te spelen. Na studies in Sint-Petersburg timmerde hij aan een internationale carrière met ook veel wedstrijden op het programma. Zo werd hij in 2021 nog tweede in de Koningin Elisabethwedstrijd voor piano.

Hoe aanvragen?

Tickets zijn verkrijgbaar via https://inschrijvingen.melle.be/Volwassenen/Ticketdetail/tabid/118/ActivityID/333/Default.aspx

of via de dienst cultuur.

Kostprijs

Gewoon tarief: 15 euro

-18/65+: 12 euro

Houder EDC-kaart: 7,50 euro (+ gratis begeleider)

UiTPAS met kansentarief: 3 euro