Buitenspeeldag

Woensdag 17 april

Van 14 tot 17 uur

In Studio M (Molenweg 10)

Gratis

Het gemeentebestuur van Melle organiseert opnieuw tal van leuke en gratis activiteiten om deze feestdag niet ongezien voorbij te laten gaan, want spelen is plezant en goed voor het algemeen welzijn van alle Mellenaars, groot of klein! De sport- en jeugddienst slaan dit jaar de handen in elkaar en stellen jullie graag het volgende programma voor.

  • Vrije doorlopende workshops Yoga Flow: van 14.30 tot 17 uur, telkens in een sessie van een halfuurtje. Ben je tussen 6 en 12 jaar en hou je van dansen en bewegen? Maak kennis met yoga en leef je creatief uit, vooraf inschrijven is niet nodig.
  • Vrije doorlopende workshops Freestyle Voetbal van 14.30 tot 16.30 uur. Van 12 tot 19 april staat er een Panna kooi in het Elsdriespark, deze is vrij toegankelijk voor iedereen. Panna voetbal is de kunst om je tegenstander door de benen te spelen. Tijdens de Buitenspeeldag kan je daar deelnemen aan een initiatie Freestyle Voetbal. Ook hiervoor is vooraf inschrijven niet nodig, je kan op elk moment invallen. De workshop start met een korte show van de lesgever om 14.30 uur, kom zeker een kijkje nemen naar deze spectaculaire tricks!
  • Een springkasteel voor de allerkleinsten en een meer uitdagende variant voor de al wat grotere sloebers, van 14 tot 17 uur.
  • De Melse meesteres van het betere grimewerk komt elk gewillig kindersnoetje schminken, van 14 tot 16.45 uur. En natuurlijk traditiegewijs voorzien wij voor alle aanwezige kinderen een gratis bolletje schepijs.

Buitenspelen kan natuurlijk 365 dagen per jaar en daarvoor hebben wij een buitenspeelplan dat je kan downloaden via onze website: https://www.melle.be/365-dagen-lang-buiten-spelen-in-melle.

Meer info:

Jeugddienst Melle - 09 210 07 76 - jeugddienst@melle.be

Sportdienst Melle - 09 210 07 70 - info@sportmelle.be