Buitenspeeldag verhuist door rotweer naar Studio M

Gepubliceerd op dinsdag 16 april 2024 14.10 u.
De naweeën van storm Renata zorgen voor een duik van de temperaturen en regenweer. Het lokaal bestuur heeft daarom beslist om de Buitenspeeldag te verhuizen van het Elsdriespark naar Studio M.

Door het slechte lenteweer is de sport- en jeugddienst genoodzaakt tot het organiseren van de Buitenspeeldag in Studio M waar onze Melse kinderen droog en warm kunnen genieten van een dag vol spel- en speelplezier.

De diensten hebben opnieuw een fantastisch programma klaargestoomd en ondanks het mindere weer kunnen de kinderen morgen toch genieten van een gratis bolletje schepijs!

Ook al gaat door deze uitzonderlijke omstandigheden de Buitenspeeldag in een binnenruimte door, toch blijft het concept hetzelfde. Dit betekent dat de kinderen onder begeleiding van ouders of grootouders komen spelen. Er zal morgen geen opvang of begeleiding door de jeugddienst voorzien zijn.

Op het goedgevulde programma staan de volgende activiteiten:

Yoga Flow: van 14.30 tot 17 uur, telkens in een sessie van een halfuurtje voor kinderen tussen 6 en 12 jaar. Inschrijven is niet nodig.

Workshops Freestyle Voetbal: van 14.30 tot 16.30 uur. Inschrijven is niet nodig.

Springkastelen: van 14 tot 17 uur voor de allerkleinsten en voor de iets grotere sloebers.

Grime: van 14 tot 16.45 uur voor alle kinderen die graag hun snoetje laten schminken.

Gratis schepijs: van 14 uur tot 16.30 uur. Voor alle buitenspeelvogels een bolletje!

Praktisch:

Wanneer? Woensdag 17 april van 14 tot 17 uur.

Waar? Studio M, Molenweg 10, 9090 Melle.