Chalet Park Ten Hove

Voor wie?

Chalet Park Ten Hove (Park Ten Hovelaan z/n) kan gehuurd worden door verenigingen of particulieren die in Melle wonen. Verenigingen aangesloten bij een Melse adviesraad genieten een gunsttarief.

Dit materiaal is beschikbaar:

- 50 stoelen

- 12 plooitafels

- 3 planken met schragen

OPGELET: het grasveld rond chaletpark Ten Hove is drainagegebied. Men kan dus niet oprijden met een foodtruck of andere soort wagen. Ook een springkasteel plaatsen is niet mogelijk.

OPGELET: de speeltuin rond chaletpark Ten Hove is publiek toegankelijk gebied, ook tijdens de huurperiode. U kan deze buitenruimte dus niet afzetten of de toegang tot de speeltuin verbieden.

Meer info kan u verkrijgen bij de infodienst.

Voorwaarden

De voorwaarden zijn vastgelegd in een gebruikersreglement. Dat kan je hieronder raadplegen.

Hoe aanvragen?

Je kan hier raadplegen of de zaal nog beschikbaar is. Je kan er ook meteen registreren als klant en een reservatie plaatsen. 

Weet je niet goed hoe er aan te beginnen? Je kan hier alvast een handleiding bekijken. 

Wie hier niet mee kan werken, kan nog een aanvraagformulier invullen en bezorgen aan de dienst informatie, kermissen en feestelijkheden. Bij deze dienst kan je ook terecht voor vragen en inlichtingen.

Kostprijs

De tarieven zijn vastgelegd in een retributiereglement. Dat kan je hieronder raadplegen. Als particulier betaal je ook een waarborg. Ook deze is vastgelegd in het reglement.

Let op!

Wanneer je een publiek toegankelijke activiteit in de gemeente organiseert (zoals een fuif, lezing, eetfestijn e.a.) dien je ons samen met je aanvraagformulier een ingevuld evenementenformulier te bezorgen. Doe je dit niet, dan kunnen wij je aanvraag voor de gemeentelijke zalen niet als geldig beschouwen.