Dans, woord of muziek? Academie De Kunstbrug!

Gepubliceerd op donderdag 16 mei 2019 12.59 u.
Muziek, woord en dans, aanbod voor kinderen en volwassenen met een filiaal in Melle! Inschrijvingen vanaf 3 juni en opendeurdag op woensdag 26 juni.

Kriebelt het soms om te dansen, te acteren of muziek te maken? Dat kan allemaal bij muziekacademie De Kunstbrug.

Vanaf 6 jaar kunnen kinderen terecht bij academie de Kunstbrug voor muziek, woord en dans. Ook voor volwassenen is er een uitgebreid aanbod. Professioneel gediplomeerde en ervaren docenten begeleiden je langs de weg als beginnend muzikant, woordkunstenaar of danser.

De kunstbrug heeft zijn hoofdzetel in Gentbrugge maar heeft ook een filiaal in Melle. Leerlingen kunnen er terecht in de gemeenteschool of in 't Lijsternest in de Wautersdreef.

De tarieven zijn bovendien heel voordelig. Een kind betaalt maar 76 euro voor een volledig schooljaar. Voor een tweede kind is dat al maar 52 euro meer. Ook hoef je niet meteen te investeren in een instrument. De academie heeft verschillende huurinstrumenten ter beschikking voor beginnende leerlingen.

Inschrijven kan vanaf 3 juni 2019.

Je kan ook langsgaan op de jaarlijkse opendeurdag op woensdag 26 juni 2019 vanaf 14 uur in de hoofdschool: Braemkasteelstraat 26 in Gentbrugge.