Een plek op de HeMelse Feesten

Traditiegetrouw zullen de HeMelse Feesten ook dit jaar weer plaatsvinden het eerste weekend van juli. Van vrijdag 30 juni tot maandag 3 juli 2023 wordt de omgeving van het Gemeenteplein opnieuw een feestzone.

Verenigingen, handelaars of enthousiastelingen die graag naar buiten komen met een kraampje of ander initiatief zijn van harte welkom. Zij mogen zich hiervoor melden bij de infodienst. Zorg ervoor dat je concreet kan omschrijven wat je wil doen, hoe je opstelling er uit zou zien en wanneer precies je aan het kermisweekend zou willen deelnemen. Gelieve dit te doen voor 27 maart 2023.

Horeca-uitbaters of Melse verenigingen die aangesloten zijn bij een adviesraad, kunnen zich opnieuw kandidaat stellen voor de uitbating van het feestplein (parking naast het gemeentehuis). De uitbating wordt toegewezen aan de hoogste bieder (met een minimum van 2000 euro).

De toewijzing vindt plaats op woensdag 29 maart 2023 om 20 uur in de raadzaal van het gemeentehuis.

Geïnteresseerden komen persoonlijk of laten zich vertegenwoordigen door een persoon met volmacht. Het volledige reglement kan u hier terugvinden.