Er op UIT in Melle

Gepubliceerd op woensdag 18 december 2019 14.39 u.
Melle start in januari 2020 met UiTPAS en treedt hierbij toe tot Regio Gent. Dit maakt UiTpunten sparen en ruilen én kansentarief benutten ook mogelijk in onze gemeente.

Melle en Lochristi sloten in 2019 een overeenkomst af om toe te treden tot Regio Gent voor UiTPAS. Deze regio bestond tot dan uitMerelbeke, Destelbergen en Gent. 

De UiTPAS is een spaarkaart waarmee je punten spaart wanneer je deelneemt aan UiTPASactiviteiren. Die punten kan je ruilen voor verschillende voordelen en kortingen.

Voor mensen die recht hebben op verhoogde tegemoetkoming of die zich in schuldbemiddeling bevinden, is de UiTPAS bovendien ook een kortingskaart. Binnen de regio betalen zij maar 20 procent van de deelnameprijs voor een UiTPASactiviteit. De organisator en de gemeente nemen samen de overige 80 procent op zich. 

In Melle zal je UiTPAS kunnen krijgen op de sportdienst, in de bibliotheken, bij het OCMW en op het gemeentehuis bij de infodienst, jeugddienst en cultuurdienst. Een gewone UiTPAS kost 5 euro, één voor jongeren (tot 18) kost 2 euro en iemand die recht heeft op kansentarief betaalt één euro. Meer info vind je op https://www.melle.be/uitpas