Festival

Programmaboekje

Vanavond bent u welkom op het concert van Trio Khaldei 'Versatile Beethoven'.

Om hygiënische redenen geven wij geen programmaboekjes mee. U kan de programmabrochure hieronder wel downloaden.

Graag zetten we hier ook nog even de maatregelen op een rijtje:

- In de eerste plaats vragen wij of mensen die zich niet goed voelen of symptomen vertonen, thuis willen blijven.

- Bij het binnenkomen in de kerk zal u langs de linkerkant kunnen binnengaan en uw handen ontsmetten. wij vragen of u vervolgens wil doorgaan tot vooraan daar de verste beschikbare plaatsen wil innemen. Er zijn plaatsen voorzien voor twee of voor één persoon. U neemt een plek in voor één of twee personen al naargelang uw gezelschap. Zo nemen we rij na rij in en vermijden we dat mensen door elkaar moeten lopen.

- Er wordt geen kassa ter plaatse georganiseerd. Wie zijn ticket nog niet heeft afgerekend kan dat nog doen in de loop van de week bij de cultuurdienst. Er kan ook online betaald worden.

- De verwarming zal aanstaan, maar voorafgaand aan het concert wordt verlucht. Een extra laagje warme kledij kan welkom zijn.

- Een mondmasker is verplicht in het gebouw, ook wanneer u neerzit. Die maatregel laat toe mensen op 1 meter afstand in plaats van 1,5 meter te plaatsen.

- Na afloop verlaat u de kerk langs de andere kant. De achterste rijen vertrekken eerst en zo kan iedereen de kerk verlaten zonder anderen te kruisen.

- Er is sanitair voorzien in het GOC Gontrode aan de overkant van de straat. Ook daar wordt het nodige voorzien om de handhygiëne te kunnen verzorgen.

Bedankt om samen met ons te zorgen voor een veilig concert,