Fiberklaar Melle

Gepubliceerd op dinsdag 15 maart 2022 16.20 u.
Fiberklaar bouwt en beheert een fibernetwerk in Vlaanderen. Wil jij graag dat ze je woning aansluiten? Vul je adres in op Fiberklaar.be

Klaar voor de toekomst

Dankzij een internetkabel met haarfijne glasvezels werkt Fiberklaar aan een nieuwe digitale vrijheid. Dankzij deze glasvezel is je internetverbinding altijd krachtig en snel. 

Het netwerk staat open voor alle providers. Je vindt dus sowieso een abonnement op jouw maat aan een marktconforme prijs. 

Zo krijg je fiber

Voor internet via glasvezel neem je een fiberabonnement bij een deelnemende internetprovider in Melle. Als 20% van de Mellenaars dat doet, kan Fiberklaar jouw woning - en elke woning die aansluitbaar is - gratis fiberklaar maken. Meer weten over fiber en het netwerk? Ontdek alle voordelen en voorwaarden op fiberklaar.be/aanpak.

Stel al je vragen tijdens een infosessie

Fiberklaar organiseert ook verschillende infomomenten, zowel online als bij jou in de buurt. Ze gaan er dieper op in op de voordelen van fiber voor elk type internetgebruiker en vertellen in detail hoe je precies intekent op fiber. Nadien kun je al je vragen stellen. 

Op fiberklaar.be vind je meer informatie over de infosessies voor Melle. Schrijf je gerust in!