Gemeentekompas

Het Gemeentekompas is een gedrukte gids van de gemeentelijke dienstverlening die wordt aangevuld met een agenda waarin een aantal belangrijke data voor de gemeente zijn aangegeven, zoals bijvoorbeeld de ophaalrondes van het afval.

De gids wordt elk jaar bedeeld in de loop van de maand december. Zolang de voorraad strekt krijgen nieuwe inwoners ook een exemplaar mee wanneer zij hun adres komen aangeven bij de dienst bevolking. 

In het jaar 2022 voorziet de gemeente een herwerking van deze gids. Het is de bedoeling het kompas in twee delen te splitsen: een dienstverleningsgids en een agenda. De dienstverleningsgids zou net als Melle in Beweging met de post worden verstuurd. De agenda zou opnieuw bedeeld worden. Wie geen belangstelling heeft voor de gemeentelijke agenda kan zich wel uitschrijven. 

Je kan daarvoor onderstaand formulier gebruiken. Doe je dat vóór 1 mei, dan is dat op tijd om dit mee te rekenen bij het aanvragen van de prijsoffertes. Doe je dat vóór 8 november, dan ben je op tijd voor de lijsten voor de bedeling. 

Heb je een fout gemerkt? Geef deze gerust door aan de dienst communicatie. Dan kunnen we deze in de volgende editie verbeteren.