Groepsaanbod Wooneco voor energetische ingrepen?

Gepubliceerd op maandag 22 januari 2024 15.16 u.
Door energetisch te renoveren maak je jouw huis klaar voor de toekomst en kan je besparen op je energiefactuur. Een goed geïsoleerd huis verbruikt minder energie.

19 Oost-Vlaamse gemeenten bieden hun inwoners samen met Wooneco een onafhankelijk 'groepsaanbod renovatie aan'. Elke inwoner van onze gemeente kan hier gebruik van maken.

Via het groepsaanbod krijg je een scherpe én kwalitatieve offerte voor uiteenlopende energetische ingrepen. Adviseurs begeleiden en helpen je om te bepalen met welke renovaties
je het beste van start gaat. Ze verstrekken gratis energieadvies voor je hele huis, controleren je offerte, bezorgen je een investeringsfiche en gaan na of je in aanmerking komt voor de EPC-labelpremie. Een pak minder zorgen voor jou om je huis helemaal klaar te maken voor de toekomst!


Het groepsaanbod ondersteunt je bij:
- Isolatie van jouw dak, zoldervloer, muur, vloer of
kelderplafond
- Hoogrendementsbeglazing of raamvervanging
- Technieken zoals een warmtepomp, warmtepompboiler of
duurzaam ventilatiesysteem


Ben je overtuigd?

Neem dan snel een kijkje op www.wooneco.be/groepsaanbod of maak een afspraak met een woon-en energieadviseur. Je kan dat eenvoudig online doen via de website van de Wonen Leie & Schelde. Ervaar je digitale stress dan kan je ook telefonisch contact opnemen via het nummer 09 210 71 50. De adviseur is na afspraak op woensdagvoormiddag aanwezig in het gebouw van het OCMW in de Vossenstraat 107.