Groepsaankoop zonnepanelen Oost-Vlaanderen

Gepubliceerd op woensdag 14 april 2021 15.54 u.
Je kan als inwoner van Oost-Vlaanderen opnieuw gratis en vrijblijvend inschrijven voor de groepsaankoop zonnepanelen van de Provincie Oost-Vlaanderen.

De Provincie Oost-Vlaanderen organiseert voor de vijfde keer een groepsaankoop zonnepanelen. Zonnepanelen blijven een erg interessante investering, die meer opbrengt dan spaargeld op de bank. Ook dit jaar krijg je de kans om via de Provincie Oost-Vlaanderen deel te nemen aan een groepsaankoop zonnepanelen. Door samen aan te kopen, verkrijgen we een scherp groepsvoordeel.

Wie kan deelnemen?

Alle inwoners van Oost-Vlaanderen die eigenaar zijn van het dak, of huurders die expliciete toestemming hebben van de eigenaar kunnen deelnemen. De groepsaankoop houdt rekening met een maximum van 10 kWp geïnstalleerd vermogen (dit komt overeen met ongeveer 40 panelen). Ook als zelfstandige, kleine of middelgrote onderneming (KMO) of vereniging van mede-eigenaars (VME) kan je je inschrijven.

Hoe werkt de groepsaankoop?

  • Inschrijven: gratis en vrijblijvend
  • Persoonlijk voorstel op maat: op basis van jouw inschrijfgegevens met een indicatie van jouw rendement.
  • Jij beslist: Vind je het aanbod interessant? Alleen dan accepteer je het persoonlijk voorstel.
  • Installatie: Na een inspectie zal jouw zonnepanelensysteem geïnstalleerd worden.

Zit je nog met vragen?

Dan kan je terecht in het Woon- en energieloket van Wonen Leie & Schelde op 09 210 71 50 of via 

info@wonenleieschelde.be

Meer info

Voor meer informatie over dit initiatief, surf naar www.oost-vlaanderen.be/zp of bel naar het gratis nummer 0800 26 803 (werkdagen van 9 tot 17 uur) of e-mail naar zonnepanelen@oost-vlaanderen.be .