Huiskamerconcerten editie 2023

Gepubliceerd op maandag 17 januari 2022 9.38 u.
Een topconcert in intieme kring. Vier locaties, twee data, telkens om 11 uur ’s morgens. Na afloop maken we het gezellig met een aperitiefje.
Zondag 12 maart | 11 uur | adres op ticket Mi Alma

Mi Alma

Mi Alma bestaat uit twee Gentse ‘Brugse Poortenaren’ met een hart voor Latijns-Amerikaanse muziek. Bruno en Esther gaan op zoek naar intimiteit, diepgang en melancholie. Hun stemmen versmelten samen met de mooie harmoniee¨n van de gitaar. Hartverwarmende schoonheid!

OF

FRANK BODDIN

Frank Boddin is niet alleen zanger-pianist en cabaretier, maar ook Mellenaar! Op 18 maart brengt hij een EP uit, met 6 eigenzinnige songs over wat we zeggen of soms niet gezegd krijgen. Kritisch, maar ook vol empathie en ontwapening. Om te ontdekken!

Zondag 26 maart | 11 uur | adres op ticket

HELGA INVITES: WODAN & CERES

Een jazztrio, bestaande uit piano, cello en zang (met Mels talent!), brengt eigen herwerkte versies van jazz standards en daarnaast ook een aantal eigen composities.
Denk hierbij aan Irving Berlin, Mel Torme´ en invloeden van Sarah Vaughan en laat je meevoeren op de heerlijke jazzy klanken....

OF

SARAH DHONT & GROEP

Sarah Dhondt gaat in haar repertoire op zoek naar sou- venirs uit het Franse repertoire; Ze vertolkt al deze kleine verhalen met grote naturel. Haar mooie en opvallende stem is daarbij haar grootste troef.


INFO, CONTACT & INSCHRIJVINGEN
https://inschrijvingen.melle.be
cultuurdienst@melle.be | 09 210 07 75

Gewoon tarief: 12 euro
Kinderen van 12 tot en met 18 jaar: 6 euro
Kinderen jonger dan 12: gratis
UiTPAS met kansentarief: 2,40 euro

De gemeente Melle aanvaardt ook de EDC-kaart. Meer info hierover vind je hier. Houders van een EDC-kaart betalen halve prijs en mogen een begeleider gratis meenemen.