Huiskamerconcerten editie 2022

Gepubliceerd op maandag 17 januari 2022 9.38 u.
Een topconcert in intieme kring. Vier locaties, twee data, telkens om 11 uur ’s morgens. Na afloop maken we het gezellig met een aperitiefje.

Zondag 13 maart | 11 uur | adres op ticket

DARK EARLY MORNING NIGHT

Een nieuw project van Mintzkov-frontman Philip Bosschaerts. Als one-man band brengt hij kleine, intieme, al dan niet akoestische songs en soundscapes.

OF

THE LAZY FRANK ORCHESTRA

Lazy Frank komt niet alleen: met gitaar, bas en percussive vormt hij een compact en gedreven gezelschap. Hij mag zich dan wel ‘lazy’ noemen, ze zijn constant in de weer om met verrassende nummers een coherent geluid te presenteren waarbij de sfeer primeert.

Zondag 27 maart | 11 uur | adres op ticket

AMONGSTER

Amongster is het project van
Mellenaar Thomas Oosterlynck.
In 2014 wonnen ze Studio Brussels ‘De Nieuwe Lichting’ en zetten zichzelf op de kaart van de Belgische alternatieve muziek. Warm, dromerig, maar toch met een scherp randje nu en dan.

OF

THE BLUE PARROT SWING BAND

Jakob Haghebaert (gitaar), Wim Neirynck (sax) en Red Shoe Luke (vocals) zijn als trio al meer dan 10 jaar actief. Drie generaties, drie verschillende achtergronden maar met een grote liefde voor jazz. Het levende bewijs dat muziek een bruggenbouwer is. Van de bossa nova van Jobim, over de ballads die Ella Fitzgerald en Sinatra brachten en de blues van New Orleans tot de swing van Duke Ellington. Enkel de schoonheid van het lied vormen het criterium om hun ziel
en lijf erin te leggen. Elk optreden is als een nieuw avontuur voor hun om te delen met het publiek.


INFO, CONTACT & INSCHRIJVINGEN
https://inschrijvingen.melle.be
cultuurdienst@melle.be | 09 210 07 75

Gewoon tarief: 12 euro
UiTPAS met kansentarief: 2,40 euro
UiTPAS omruilvoordeel: 15 punten voor een gratis ticket. Dit bestel je telefonisch of bij de dienst zelf.

De gemeente Melle aanvaardt ook de EDC-kaart. Meer info hierover vind je hier. Houders van een EDC-kaart betalen halve prijs en mogen een begeleider gratis meenemen.