Geplande werken Schauwegemstraat - Vossenstraat - Gemeenteplein

Op langere termijn plant de gemeente werken in de Schauwegemstraat (gedeelte tussen de Geraardsbergsesteenweg en de Beekstraat), Vossenstraat en het Gemeenteplein. In de Schauwegemstraat gaat het om een totale sanering van de weg: dat betekent zowel rioleringswerken als een nieuwe bovenbouw. Er zijn al plannen beschikbaar, maar deze zijn nog voor een stuk afhankelijk van het mobiliteitsplan dat in het najaar ter goedkeuring zal worden voorgelegd.

De timing hiervan is afhankelijk van de afwerking van de ruwbouw van de school op de site Beekstraat - Vossenstraat.

Voor de Vossenstraat en het Gemeenteplein plant de gemeente een vernieuwing van de bovenbouw van de weg. Ook hier hangt de concrete indeling af van de knopen die worden doorgehakt in het mobiliteitsplan. Voor het Gemeenteplein hoopt men te kunnen starten midden 2020. 

Op 18 juni vond er een infoavond plaats over deze werken. Het verslag van de infoavond is net als de voorlopige plannen onderaan deze pagina te downloaden.

Wie nog wil deelnemen aan de laatste publieke consultatie in het kader van het mobiliteitsplan kan dat doen vanaf 20 augustus 2019. In die week valt er in elk Mels gezin een brochure in de bus met een uiteenzetting van het mobiliteitsplan. Reacties kan je vanaf dan ook kwijt op www.melle.be/mobiliteitsplan