Jeugdraad Melle heeft jou nodig!

Gepubliceerd op maandag 27 november 2023 14.28 u.
De jeugdraad is hét adviesorgaan waar jongeren die in Melle wonen hun mening verdedigen en hun ideeën kwijt kunnen.

Denk je graag mee na over het leven als jonge inwoner van Melle? Wil je meewerken aan onze evenementen, zoals de Jeugdraadfuif? Heb je een voorstel of suggestie om iets in Melle te realiseren? Sluit je aan bij de jeugdraad!

Als adviesorgaan is de jeugdraad rechtstreeks betrokken bij beslissingen over vrije tijd en jeugd. De raad geeft zijn mening over reglementen, subsidieverdelingen en projecten die de gemeente voorstelt. Daarnaast kan de jeugdraad ook zelf adviezen schrijven. Wil je een verandering zien of wil je het standpunt van de Melse jeugd verdedigen, dan kan je via de raad een advies voorleggen aan het bestuur. De manier bij uitstek dus om ervoor te zorgen dat de belangen van de jeugd worden verdedigd bij beslissingen van de gemeente.

De jeugdraad komt maandelijks samen, met uitzondering van de examenmaanden en de zomervakantie. Wil je graag aansluiten? Neem contact op met de jeugddienst en wij verwittigen je wanneer de volgende jeugdraad plaatsvindt. Je hoeft niet aangesloten te zijn bij een (jeugd)vereniging, iedereen die gemotiveerd is, is welkom!