Kerstkampen voor kinderen

Gepubliceerd op dinsdag 31 oktober 2023 14.06 u.
Alle kinderen geboren tussen 2020 en 2012 kunnen tijdens de kerstvakantie hun creatief hartje ophalen tijdens de kerstkampen in Studio M. Het worden kerstdagen vol knutselen spelplezier, waarin ze in kleine groepen deelnemen aan verschillende activiteiten.

We kiezen voor een warme aanpak met oog voor ieders talent. We beginnen elke dag met een thematische kampdans en een bijhorend verhaal.

Er is opvang voor en na de activiteiten van 7.45 tot 17.30 uur. De activiteiten vinden plaats van 9 tot 12 en van 13 tot 16 uur. Kinderen brengen hun lunchpakket mee en zorgen zelf voor voldoende tussendoortjes. We ontvangen hen graag in kledij die vuil mag worden!

De zevende hemel, samen maken we het kamp van je dromen!

Van woensdag 27 december tot en met vrijdag 29 december.
Studio M, Molenweg 10

We komen al dromend terecht in de zevende hemel. Wat gaan we daar allemaal kunnen verkennen? Raap al je fantasie samen en kom met ons mee op kamp. Weet jij al hoe jouw droomwereld eruitziet? Verras ons met jouw wildste fantasieën!

Over ijskristallen en sneeuwprins(ess)en

Van woensdag 3 januari tot en met vrijdag 5 januari.
Studio M, Molenweg 10


In een wondere wereld vol ijs en ijswezens gaan we op zoek naar het ijskristal. Het wordt beslist een spannende tocht. Zoeken jullie mee?!

Op vrijdagnamiddag kijken we samen naar een poppentheater met Pierke in de hoofdrol! Tijdens de interactieve voorstelling Een Spinglevend Sprookjesboek maken we kennis met de kleine prins Jeroen. Hij krijgt van zijn vader, die koning is, een oud sprookjesboek, maar daar
is het verwende prinsje helemaal niet zo blij mee. Boos gooit hij het boek van de trappen… en dan gebeurt het! Alle personages uit het sprookjesboek worden springlevend,
met alle spannende gevolgen van dien.


Elk kamp kost 75 euro; UiTPAS met kansentarief 15 euro;
houders EDC-kaart 37,50 euro (+ begeleider gratis)

Inschrijven via https://inschrijvingen.melle.be