Kom jij naar de Rodelanddag op 12 september?

Dan stellen de partners het Rodelandproject graag voor aan de inwoners van Gavere, Melle, Merelbeke en Oosterzele tijdens een mooie fietstocht door het gebied. Noteer dus alvast zondagnamiddag 12 september in je agenda!

Je kan onderweg op de stopplaatsen terecht voor een interessante babbel met de Rodelandpartners, om meer te weten te komen over de acties, om nieuwe plekjes te ontdekken,…

Naast een stevige route doorheen het gebied, zullen er ook meerdere kortere fietslussen zijn. Op een aantal locaties zijn er activiteiten voor kinderen gepland. De organisatie wordt afgestemd op de coronamaatregelen die dan van toepassing zijn.

Check regelmatig de Facebookpagina:https://www.facebook.com/Rodelandproject/

De Rodelandpartners ontmoeten jullie graag op zondagnamiddag 12 september!

Wat is het Rodelandproject?

Het Rodelandproject is een landschapsproject in de open ruimte op het grondgebied van de gemeenten Gavere, Melle, Merelbeke en Oosterzele. Het project vertrekt vanuit een uniek samenwerkingsverband tussen maar liefst 20 partners. Overheden, natuur- en landbouworganisaties en onderzoeksinstellingen werken er samen om het landschap rond de Makegemse bossen, het Gentbos, het Aelmoeseneiebos en de beekvalleien van de Gondebeek, de Driesbeek en de Molenbeek te versterken en verder te ontwikkelen.