Lokaal bestuur Melle zoekt: Communicatieambtenaar (M/V/X)

Profiel:

Om in aanmerking te komen voor deze functie dien je in het bezit te zijn van een bachelordiploma.

Daarnaast zijn wij op zoek naar iemand die:

  • - communicatief sterk is;
  • - over sterke redactionele vaardigheden beschikt;
  • - planmatig en organisatorisch te werk gaat;
  • - zowel zelfstandig als in team kan werken.

Aanbod:

Je komt terecht in een boeiende voltijdse (38u/38u) job in contractueel dienstverband van onbepaalde duur volgens de salarisschaal B1-B3 (geïndexeerd brutojaarsalaris: min. 30.119 – max. 50.750). Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijdcheques, een hospitalisatieverzekering, vergoeding openbaar vervoer voor woon- werkverkeer, een fietsvergoeding en mogelijkheid tot vorming en bijscholing. Je wordt tewerkgesteld in een stabiele en aangename werkomgeving met aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling. Er wordt tevens een wervingsreserve van 3 jaar aangelegd.

Meer informatie of solliciteren voor deze functie? 

Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochure op www.jobsolutions.be of kan je opvragen bij Julie Morbée door een mailtje te sturen naar julie@assolutions.be

Solliciteren kan tot uiterlijk 23/08/2021. Dit kan zowel online via https://www.jobsolutions.be/register/8633, als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier t.a.v. Julie Morbée, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Kruisem (datum poststempel of e-sollicitatie telt). Gelieve als bijlage bij jouw sollicitatie uw cv, motivatiebrief, kopie van uw bachelordiploma en een kopie van het uittreksel van uw strafregister (max. 3 maand oud) toe te voegen. 

Het lokaal bestuur Melle zet zich in om gelijke kansen en diversiteit op de werkvloer te bevorderen. De kwaliteiten van ons personeel achten wij belangrijker dan leeftijd, geslacht, handicap of afkomst.