Aanpassingen dienstverlening en maatregelen in Melle

Gemeentelijke dienstverlening 

De gemeente blijft open en bereikbaar, maar op een andere manier. Sinds 26 oktober 2020 werken we enkel op afspraak tijdens onze normale openingsuren:

  • Maandag van 8 tot 11.45 uur
  • Dinsdag van 14 tot 18.45 uur
  • Woensdag van 13.30 tot 16.45 uur
  • Donderdag van 8 tot 11.45 uur
  • Vrijdag van 8 tot 12.45 uur

Enkel op deze manier kunnen wij jullie een veilige en efficiënte dienstverlening aanbieden.

Hoe maak je een afspraak? Eenvoudig!

1. Ga naar onze openingsuren en contactgegevenspagina 

2. Klik op de dienst waarmee je een afspraak wenst. Daar vind je de openingsuren waarbinnen je een afspraak kan boeken en het telefoonnummer van de dienst

3. Bel de dienst 

4. Samen met één van onze medewerkers boek je een afspraak. Wij laten jou ook weten welke documenten je best meeneemt.

Het dragen van een mondmasker is niet meer verplicht.

Afvalophaling

De afvalophaling gaat gewoon door. Ook de glasbollen en ondergrondse glascontainers worden leeggehaald. 

Sinds 7 april is het containerpark weer open, met dezelfde openingsuren maar je moet wel een afspraak maken via https://reservatierecyclagepark.dds-verko.be. Op woensdag en donderdag mag je vrij gaan, dan hoef je geen afspraak meer te maken. 

OCMW

Het OCMW Melle is open op afspraak. Klik hier voor de contactgegevens en openingsuren van het OCMW, de strijkwinkel 't Stomend Ijzer, SVK Leie en Schelde en Wijk-werken.

Bezoekers en vrijwilligers zijn opnieuw toegelaten tot het LOI. Bewoners worden maximaal en permanent gesensibiliseerd volgens de richtlijnen van Fedasil. 

De mindermobielencentrale mag zijn werking opnieuw verder zetten voor alle activiteiten. dus niet enkel de noodzakelijke maar ook vrijetijdsactiviteiten. 

De poetsdienst van het OCMW blijft aan het werk. Klanten zij wel vrij om eventueel af te bellen als zij liever hebben dat de poetshulp niet komt. 

De advocaat die eerstelijnshulp aanbiedt komt opnieuw fysiek langs. 

Verkeersborden

Verkeersborden worden momenteel geleverd aan huis. Je moet ook tijdelijk geen waarborg betalen. We rekenen op jullie eerlijkheid om zorg te dragen voor het gemeentelijk materiaal.