Maatschappelijk werker

Als maatschappelijk werker ondersteun je mensen bij problemen in hun dagelijks leven of in hun werk. Dit kan zowel van korte, maar ook van langere duur zijn. Je staat in voor het uitwerken van de financiële hulpverlening, opmaken en opvolgen van dossiers rond sociale administratie, geeft informatie en inlichtingen aan cliënten of verwijst hen door naar de juiste instanties, staat in voor psychosociale ondersteuning en crisisinterventie en staat nauw in contact met andere instellingen en organisaties.

Profiel

Je bent een klantgericht iemand die graag werkt met mensen. Je komt in contact en voert overleg met andere instellingen en organisaties waarbij je communicatief sterk voor de dag komt. Je werkt graag mee aan verschillende preventieve acties en projectwerking omtrent diverse thema’s. Hierbij peil je naar de noden en behoeften van cliënten en signaleer je deze zaken naar het beleid.

Tenslotte ben je in het bezit van een bachelordiploma in het sociaal-agogisch werk met de titel van maatschappelijk assistent of een bachelor in de verpleegkunde, afstudeerrichting sociale verpleegkunde, of een daarmee gelijkgesteld diploma.

Aanbod

Je komt terecht in een boeiende voltijdse (38/38) job in contractueel dienstverband van onbepaalde duur volgens de salarisschaal B1-B3 (geïndexeerd brutojaarsalaris: min. 30.721 – max. 51.765). Je salaris wordt aangevuld met extralegale voordelen zoals maaltijd- en ecocheques, een hospitalisatieverzekering, vergoeding openbaar vervoer voor woon- werkverkeer, een fietsvergoeding en mogelijkheid tot vorming en bijscholing. Ervaring opgebouwd bij een werkgever uit de overheidssector telt mee. Ervaring opgebouwd in de privésector telt onbeperkt mee indien deze relevant wordt bevonden voor de functie. Je wordt tewerkgesteld in een stabiele en aangename werkomgeving met aandacht voor persoonlijke groei en ontwikkeling.

Contact

Meer informatie en het inschrijvingsformulier vind je in de informatiebrochure op www.jobsolutions.be of kan je opvragen bij Amelia Drera door een mailtje te sturen naar amelia@assolutions.be. Solliciteren kan tot uiterlijk 05/11/2021. Dit kan zowel online via https://www.jobsolutions.be/register/9406-94, als per post aan de hand van het inschrijvingsformulier t.a.v. Amelia Drera, A&S Solutions, Kokerstraat 2A, 9750 Kruisem (datum poststempel of e-sollicitatie telt).