Met de auto

Er is voldoende parking aan de Warande. Kom met je eigen auto of laat je brengen door een familielid, buur of vriend. Het centrum is volledig rolstoeltoegankelijk. Je kan ook ter plekke een rolstoel lenen. De stewards staan klaar om je te helpen. Wanneer je hulp nodig hebt, mag je een begeleider meenemen. Voor die begeleider is wel geen vaccin voorzien. 

Het vaccin is belangrijk! Je mag dus gerust coronaveilig meerijden met een familielid, knuffelcontact, bereidwillige buur of vriend. Zo iemand kan jouw 'prikpartner' zijn! 

Ken je zelf mensen die minder mobiel zijn in je omgeving? Bied je hulp aan en laat weten wanneer je bereid bent om iemand te vervoeren. Doe dit gerust nu al. Dan weet de ander dat hij jou mag aanspreken wanneer hij de uitnodiging ontvangt. 

Let bij het vervoer wel op de volgende dingen:

  • Ga achteraan rechts in de wagen zitten
  • Ventileer vooraan rechts en achteraan links door het raam open te zetten
  • Draag allebei je mondmasker

Let op: het prikje zelf duurt niet lang, maar reken toch ongeveer 45 minuten in het vaccinatiecentrum. Kinderen of huisdieren achterlaten in de auto kan je dus niet doen! Zeker als het warm wordt in de zomer kan dit echt gevaarlijk zijn. 

Het adres van het centrum is Warandelaan 14B in wetteren.

Vanuit Melle Leeuw en Melle centrum

Neem de N9 (Brusselsesteenweg) tot aan het kruispunt met de N417 (Zuidlaan). Daar sla je linksaf. Aan het eind van de Zuidlaan sla je rechtsaf op de N 416 (Warandelaan) tot aan de Warande. 

Vanuit Gontrode

Volg de N465 (Geraardsbergsesteenweg) tot aan het kruispunt met de N9 (Brusselsesteenweg). Sla dan rechtsaf en volg tot aan het kruispunt met de N417 (Zuidlaan). Daar sla je linksaf. Aan het eind van de Zuidlaan sla je rechtsaf op de N 416 (Warandelaan) tot aan de Warande.