Met de fiets

Maak van deze belangrijke dag ook een ontspannende dag. We stippelden een fietsroute uit naar het vaccinatiecentrum. Er zijn fietsenstallingen voorzien om je fiets veilig achter te laten. 

Van Melle centrum naar de Warande

Vanuit het centrum van Melle is het iets meer dan 8 kilometer fietsen naar de Warande.

De snelste route loopt via de Brusselsesteenweg, Viaductweg, de fietssnelweg naar de Wetterstraat, Spoorweglaan, Victor Van Sandelaan en de Warandelaan. 

Mag het iets toeristischer? De routeplanner van Vlaanderen Fietsland wijst je de weg: https://routelink.be/9hkf

Van fietsknooppunt 17 (Gemeenteplein) rij je via de Kerkstraat, Charles Lebonstraat, Zevengemede, D'Haenestraat (knooppunt 22), Scheldekant, Tragelweg (knooppunt 66 en knooppunt 34) via de fietsersbrug (knooppunt 40) over de Markt, Kerkstraat en Hekkerstraat naar de Warande.

Van Gontrode naar de Warande

Vanuit Gontrode is het iets meer dan 10 kilometer fietsen naar de Warande. 

De snelste fietsroute loopt via de Geraardsbergsesteenweg, de Kalverhagestraat, de Brusselsesteenweg, de Viaductweg en dan de Fietssnelweg naar de Wetterstraat, Spoorlaan, victor Van Sandelaan en de Warandelaan. 

Je vindt de route in de routeplanner van Vlaanderen Fietsland hier: https://routelink.be/m5q1

Wanneer je aan de Watermolenstraat/Proefhoevestraat vertrekt (knooppunt 75) ga je via de fietsersbrug onder de E40 en N42 langs de Oosterzelestraat, de Oude Heerbaan (knooppunt 73), de Begijnestraat, Lambroekweg, Lambroekstraat (knooppunt 67), Herdershoekstraat, Moeregem, Zuidlaan, Wetterstraat, Gentsesteenweg, De Snoeken, Noordlaan, Aardeken, Zuiderdijk, Aard, Scheldekaai (knooppunt 40 en 35), Markt, Kerkstraat en Hekkerstraat naar de Warande. 

Van Melle Leeuw naar de Warande

Van Melle Leeuw is het iets minder dan 11 kilometer fietsen naar De Warande. 

De snelste fietsroute vanuit Melle Leeuw is via de Brusselsesteenweg, Viaductweg, dan via de fietssnelweg naar de Wetterstraat, Spoorweglaan, Victor Van Sandelaan en de Warandelaan. 

Bekijk hier de routeplanner van Vlaanderen Fietsland voor dit traject: https://routelink.be/ex6b

Vanaf de Heusdenbaan/Veerdreef/Scheldetragel (knooppunt 7 en knooppunt 12), rij je via de Scheldekant, Charles Lebonstraat, Zevengemede, D'Haenestraat (knooppunt 22), Scheldekant, Tragelweg (knooppunt 66, knooppunt 34) via de fietsersbrug (knooppunt 40) langs de Markt, Kerkstraat en Hekkerstraat naar de Warande.