Nieuwe locatie voor Melse verenigingen

Gepubliceerd op dinsdag 6 juni 2023 17.30 u.
Wist je al dat Melse verenigingen in het weekend een gedeelte van De Parkschool huren? Het vrij recente complex is dan ook uiterst geschikt voor diverse activiteiten. Denk maar aan een spelletjesnamiddag, receptie of buurtfeest. De Parkschool biedt immers een veilige en aangename eventlocatie.

Wanneer kan deze gehuurd worden?

De nieuwe ruimtes kunnen vanaf heden via de gemeentelijke infodienst gehuurd worden. De huurder mag de ruimtes gebruiken tussen 8 uur 's morgens en 22 uur 's avonds. De gebruiker moet lid zijn van een vereniging die aangesloten is bij een adviesraad. Per weekend kan er slechts één vereniging de zaal huren.

Faciliteiten

De gebruiker zal binnen toegang hebben tot de lagere schoolrefter, kleuterrefter en keuken met een totaaloppervlakte van 220 m². In de keuken mag je bestek en borden lenen en ook de afwasmachine kan je gebruiken. Koken daarentegen is niet mogelijk in dit complex. Verder zijn er heel wat tafels en stoelen aanwezig en kan je ook gebruik maken van de buitenruimtes. Buiten zijn de speelplaatsen toegankelijk en is er ook een sanitair blok aanwezig.

Kostprijs

De kostprijs van dit complex bedraagt 175 euro per weekend. Water en elektriciteit zijn inbegrepen in die prijs.

Meer info en reserveren

Op onze website kan je meer info terugvinden over deze zaal en kan je ook de gebruikersgids raadplegen. Reservaties kunnen vanaf 1 mei 2023 aangevraagd worden via reservaties.melle.be.

Als gebruiker moet je eerst een account aan te maken. Zo kan je zelf zien welke weekends nog beschikbaar zijn. Vraag de reservatie minstens één week op voorhand aan, wij checken de beschikbaarheid van de zaal en contacteren je zo snel mogelijk.

Met De Parkschool heeft het Melse verenigingsleven er ook een mooie locatie bij!