Huiskamerconcerten editie 2024

Gepubliceerd op maandag 22 januari 2024 14.58 u.
Voor een mooi concert hoef je niet altijd in een grote concertzaal te zijn. Het kan zelfs bij je thuis! Dat bewijzen onze huiskamerconcerten nu al verschillende jaren. Laat je verrassen door de muzikanten bij een gastvrije Mellenaar thuis.

Eistear


Zondag 3 maart | 11 uur | adres op ticket


Eistear is een jonge singer-songwriter uit Gent. Ze studeerde zang en gitaar aan het conservatorium, en vond van daaruit haar eigen creatieve weg door liedjes te schrijven. Met haar warme, meeslepende stem vertelt ze een authentiek verhaal. Ze begeleidt zichzelf op de gitaar en verweeft indringende melodieën met haar stem door gebruik te maken van de fingerpicking-techniek. Al eens luisteren? Haar single 'All This Beauty' zal je zeker overtuigen!


Michiel D’Haeze


Zondag 10 maart | 11 uur | adres op ticket


Deze jonge singer-songwriter uit Gontrode heeft een stem om bij weg te smelten en een fascinerende fingerpickingstijl. Zijn mooie songs zijn geworteld in de Americana, maar hij kijkt regelmatig eens over het muurtje van stijlen en genres. Denk aan Kurt Vile, Nick Drake, Jim White, John Martyn, Shakey Graves…


Malvin Moskalez


Zondag 17 maart | 11 uur | adres op ticket


Een persoonlijk verlies leidde Malvin Moskalez naar de liefde voor de gitaar en het songschrijven. Hij gaat voor emotionele nummers met weinig franje. Onversneden, maar wel warm en persoonlijk. Hij doopte zijn album 'For the Beauty kept Inside'. Met andere woorden: niets is wat het lijkt.


Tree 52


Zondag 24 maart | 11 uur | adres op ticket


Tree 52 is een trio van muzikale jeugdvrienden, opgegroeid in de jaren 70 en 80.
Ze delen de liefde voor akoestische gitaren en harmonieuze zang. De muziek van
The Everly Brothers, Simon and Garfunkel, CSNY, Eagles, Indigo Girls en James
Taylor maakten hen tot wie ze zijn. Ze brengen een selectie van pareltjes uit hun
platenkast en uit hun gemeenschappelijk verleden.


INFO & CONTACT

Cultuurdienst I 09 210 07 75 I

cultuurdienst@melle.be I https://inschrijvingen.melle.be


Tickets kosten 12 euro (gewoon tarief), kinderen tot 12 jaar komen er gratis in, kinderen tussen 12 jaar en 18 jaar betalen 6 euro.


Wie een UiTPAS heeft met kansentarief betaalt 2,40 euro. Houders van een EDC-kaart betalen 6 euro en mogen een begeleider gratis meenemen.