Lindestraat deels afgesloten voor elektriciteitswerken Fluvius

Gepubliceerd op vrijdag 2 februari 2024 8.26 u.
In opdracht van Fluvius begint aannemer Dalcom in principe vanaf woensdag 7 februari met het versterken van de elektriciteitsleidingen in de Lindestraat. Verloopt alles volgens plan en zijn de weersomstandigheden gunstig dan duren de werken een werkweek.

De Lindestraat zal onderbroken zijn ter hoogte van de elektriciteitscabine tot onder de spoorwegviaduct. Het plaatselijk verkeer kan wel tot aan de werfzone rijden. Dat geldt zowel voor chauffeurs en fietsers komende uit de richting van de Kruisstraat als in de tegenovergestelde richting voor het plaatselijk verkeer uit de richting van Gontrode Heirweg. Het doorgaand verkeer moet omrijden via Gontrode Heirweg, Begijnenwegel en Driesstraat.

Langs de werfzone moeten bewoners een andere parkeerplek zoeken voor hun wagen. Tijdens de werken zullen de garages van de woningen niet bereikbaar zijn.

Schrapping bushalte

Reizigers kunnen de bushalte Park ter Linden tijdens de werken niet gebruiken. Als alternatief kunnen ze de bus nemen aan de halte OCMW in de Vossenstraat of de halte aan Melle station.

Hou tijdens de ingreep rekening met het werfverkeer in de straat en hou het voor iedereen veilig onderweg.