Kerstmarkt levert 2.750 euro op voor jongerenwerking

Gepubliceerd op woensdag 21 februari 2024 9.26 u.
Met gepaste trots heeft het lokaal bestuur uit naam van een aantal Melse verenigingen het bedrag van 2.750 euro overhandigd aan vertegenwoordigers van Sint-Lodewijk.

Dankzij jullie massale en enthousiaste opkomst konden verenigingen met een standje tijdens de kerstmarkt dit mooie bedrag ophalen voor de jongerenwerking uit Kwatrecht.

Een aantal verenigingen zorgden eind vorig jaar traditiegetrouw voor een gezellige sfeer op het Dorpsplein. De opzwepende muziek van DJ SAM.son inspireerde de talrijke aanwezigen om hun portefeuille boven te halen voor het Droomfonds van vzw Sint-Lodewijk Kwatrecht. Deze prachtige instelling biedt onderwijs en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een motorische of meervoudige beperking.

Droomfonds

Een aantal van de kinderen en jongeren zijn er door de jeugdrechter 'geplaatst' omwille van onvoldoende context en opvang thuis. Zij verblijven er 365 dagen per jaar. Het Droomfonds is speciaal in het leven geroepen om hen de kans te geven om een hobby te beoefenen, mee op schoolreis te gaan of om hun mobiliteit te vergroten.

We willen ook graag alle verenigingen en vrijwilligers bedanken die hun steentje bijgedragen hebben: Melle Leeft, Geert Poppe, Jeugd Rode Kruis-Melle, Jeugdhuis De Schorpioen, Chiro Scheldering, Chiro Geertrui, Chiro Gontrode, Ronde Tafel 95, Pierre en Rebecca, Speelpleinwerking SNOR en Grime Ellen.