Oriëntatieparcours in de Kouterslag

Gepubliceerd op woensdag 17 februari 2021 16.50 u.
 Ook nu, met de krokusvakantie in het verschiet, stellen wij een 2de uitdaging voor. Dit parcours is uitdagend, maar haalbaar!

Op de kaart staan ook alle buitenelementen afgebeeld en vind je 10 cijfers in een driehoek. Op de plaats van de bovenste punt van de driehoek zoek je een oriëntatiepaal met knijper zoals op de foto. Steek de controlekaart met het juiste nummer van de driehoek op de kaart tussen de knijper en prik er een gaatjescode in.

De palen kunnen goed verstopt zitten en er staan in totaal 26 palen opgesteld in het Sport- en Recreatiepark, het is dus ook belangrijk dat je de juiste paal vindt want niet alle palen staan op de kaart voor controle!
Met de kleur en het eventuele cijfer op de knijper moet je geen rekening houden, de paal kan voor verschillende parcours een verschillend nummer hebben.

Wanneer je de 10 verschillende punten vindt kan je de controlekaart indienen op de sportdienst: groene brievenbus aan de kant van Kouterslag, of afgeven op het bureau van de sportdienst of inscannen (indien de gaatjescode zichtbaar genoeg is) en doorsturen naar info@sportmelle.be. Opgelet: maximum 1 kaart per persoon indienen! Vergeet je naam, adres, leeftijd en telefoon-/gsm-nummer niet te vermelden!

Indienen kan tot 18 april, dan zal de sportdienst onder de juiste controlekaarten 5 winnaars uitloten. Zij kunnen dan een pakketje komen ophalen bij de sportdienst. 

Je kan ook de oriëntatie- en controlekaart printen via de website van Melle onder de rubriek sport, of ophalen tijdens de openingsuren bij de sportdienst.