Partago autodelen in Melle?

Gepubliceerd op woensdag 27 februari 2019 14.58 u.
Heb je interesse in elektrisch autodelen met de buren? Dat kan met Partago. Deze coöperatie kan zorgen voor de opstart van autodelen in je buurt. Zij zorgen voor de auto, onderhoud en verzekeringen. Kan je je buren warm maken?

Wist je dat auto’s 95% van de tijd stilstaan? En dat een eigen auto gemiddeld 2 maandlonen per jaar kost? Maar weet je ook dat het anders én gemakkelijker kan? Het is tijd om mee te stappen in de golf van bewuste mobiliteit. Dat kan met Partago.

Wil je minder auto’s en propere lucht in je eigen straat, dan kan je daar zelf voor zorgen! Partago is een coöperatie, opgericht voor en door burgers met een hart voor duurzame mobiliteit. Met 4 buren kunnen jullie starten met elektrisch autodelen. Partago zorgt voor een elektrische auto in jullie buurt. Partago zorgt voor alle onderhoud, verzekering en meer, en jullie rijden elektrisch!

Hoe werkt het?

Als coöperant krijg je toegang tot alle Partago-auto’s via de Partago App. Zo staan er goed onderhouden, 100% elektrische auto's beschikbaar in je buurt. Via de coöperatie Partago investeer je mee in de elektrische auto’s. Zo worden de auto’s ook voor een deeltje van jou. En zo heb je een zeg in de werking van Partago en haar elektrische auto’s. Want inspraak zit het DNA van onze coöperatie.

Partago zoekt minstens 4 geïnteresseerde gezinnen om Partago in Melle te kickstarten.

In september, de week van de mobiliteit, zal er een infosessie georganiseerd worden over de verschillende vormen en verschillende aanbieders van autodelen.

https://www.partago.be/nieuwe-partago-community.html