PWA en dienstenchequeonderneming

Via het PWA kan je als particulier allerlei klusjes in en rond het huis laten opknappen. Het moet steeds gaan om beperkte taken, die in het reguliere circuit nauwelijks worden uitgevoerd. Daarnaast is er tuinonderhoud mogelijk, waarbij de te bewerken oppervlakte niet meer dan 300 m² mag bedragen.

Ook onderwijsinstellingen, niet-commerciële verenigingen en vzw's kunnen een beroep doen op PWA-activiteiten. Tenslotte kan men ook in de land- en tuinbouw hulp vragen via het PWA.

Meer info vind je op de website van het samenwerkingsverband Gent-Eeklo.


Sedert begin april 2005 heeft PWA-Melle vzw een eigen erkende en actieve dienstenchequeonderneming (DCO). Het erkenningsnummer is 01558.

Je kan bij het PWA-DCO “Dienst aan Huis” terecht als klant voor het schoonmaken van de woning met inbegrip van de ramen, wassen, strijken, kleine occasionele naaiwerken en / of het laten doen van boodschappen.

De DCO “Dienst aan Huis” werkt vanuit haar lange PWA-ervaring, zowel voor haar trouwe als voor nieuwe klanten. De DCO “Dienst aan Huis” is een sociale onderneming, waarbij opbrengsten terug worden geïnvesteerd in bijkomende tewerkstelling, in betere loonvoorwaarden en in opleidingen.

Meer info vind je op de website van de dienstenchequeonderneming.