Recyclagepark

OPGELET! Naar aanleiding van de strijd tegen Covid-19 (Corona) is het containerpark een tijd gesloten geweest. Momenteel kan je terug langsgaan, maar enkel op afspraak. Vanaf 6 juli 2020 kan je op woensdag en donderdag opnieuw langsgaan zonder reservatie. 

Op 7 april is het containerpark opnieuw opengegaan. Je moet wel een afspraak maken langs digitale weg. Dat kan via https://reservatierecyclagepark.dds-verko.be

Bij een bezoek aan het recyclagepark is het dragen van een mondmasker verplicht. 


Verko vraagt om je bezoek te beperken en enkel langs te komen voor dringende zaken. Het containerpark zal zijn klassieke openingsuren aanhouden, maar wees solidair en laat de zaterdag misschien voor de mensen die in de cruciale sectoren werken. 

In geval van wachtrijen zal je in je auto moeten wachten. Je komt best alleen, tenzij een tweede persoon echt nodig is om uit te laden. Je moet ook de aangeraden afstand van 1,5 meter bewaren tegenover de parkwachters en andere bezoekers. Ook kan je enkel elektronisch betalen. 

Met asbest, textiel, landbouwfolies en batterijen kan je momenteel NIET terecht in het containerpark. Vanaf 14 juli 2020 aanvaardt Verko wel opnieuw verpakt asbest. 

Bedankt voor het begrip. 

Het recyclagepark (containerpark) wordt uitgebaat door Verko. 

Op hun website vind je alle praktische informatie terug voor je bezoek aan het recyclagepark :

  • Locaties en openingsuren
  • Wat aanbieden
  • Hoe aanbieden
  • Reglement & tarieven

Klik op volgende link om hun website te bezoeken : http://www.dds-verko.be/verko/recyclageparken