RUP Gontrode Heirweg – Vossenstraat

Aankondiging publieke raadpleging

U vindt hier ook een informatief artikel over het RUP Gontrode Heirweg - Vossenstraat zoals het ook gepubliceerd is in Melle in Beweging.

Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Melle heeft de startnota en de procesnota van het RUP goedgekeurd op 29 september 2020. Er was een publieke raadpleging over de startnota en procesnota vanaf 22 maart 2021 tot en met 20 mei 2021. De startnota en procesnota zijn hieronder na te lezen of kan op afspraak geraadpleegd worden op het gemeentehuis, Dienst Omgeving.


Op woensdag 28 april 2021 werd er een digitaal infomoment georganiseerd. Het college van burgemeester en schepenen van de gemeente Melle heeft de scopingsnota van het RUP goedgekeurd op 19 april 2022. Hieronder kan u het besluit en de scopingsnota raadplegen.
Op 3 januari 2023 heeft het college van burgemeester en schepenen het voorontwerp aanvaard. Hieronder kan u het besluit en het voorontwerp raadplegen:
 
De gemeenteraad heeft in zitting van 17 april 2023 het RUP Gontrode Heirweg – Vossenstraat voorlopig aanvaard.

Er wordt van 1 juni 2023 tot en met 30 juli 2023 een openbaar onderzoek gehouden.

Bezwaren en opmerkingen worden uiterlijk de laatste dag van het openbaar onderzoek schriftelijk of digitaal aan de gemeentelijke commissie voor ruimtelijke ordening bezorgd, Gemeenteplein 1 - 9090 Melle, of gecoro@melle.be Het voorlopig vastgesteld RUP Gontrode Heirweg – Vossenstraat kan hieronder geraadpleegd worden en ligt ook ter inzage, na afspraak, in het gemeentehuis.